Aloe Vera Immune Plus pentru un sistem imunitar puternic

Linistea astazi mână în mână cu sănătatea pentru mâine.

Produs nou din cel mai mare microlaborator din Europa LR Health & Beauty Germany. Vrei să fii pregătit pentru orice vreme? Deseori sunteti afară sau printre oameni?

Aloe Vera Gel Immune Plus – Noul Drinking Gel susține sistemul imunitar cu ajutorul imunostimulantelor de ghimbir, lămâie și miere.

Stiati ca ?

 • LR Germania are cel mai mare și mai nou microlaborator pentru producția de geluri de Aloe și produse de sănătate cu concentrat de aloe.
  Pentru Aloe Vera Drinking Gel folosim doar partea pură asemănătoare cu gel, care se află în interiorul frunzei de Aloe barbadensis freză și nu conține aloin.
  Singurele geluri de băut protejate cu Aloe cu două sigilii „Garanție de calitate” #IASC #InstitutFresenius. Efect testat clinic.
  Triplu plus pentru sistemul dumneavoastră imunitar
  Calitate excelentă – Fabricat în Germania

Аrgumente

Specialist într-un sistem imunitar puternic

• 85% gel din frunze de Aloe Vera cu 8% miere, 6% ghimbir și suc de lămâie

• Îmbogățit cu substanțe imunostimulatoare: vitamina C, zinc și seleniu1,2

• Acțiune generală unică: întărește, activează și stimulează sistemul imunitar

* Vitamina C, zincul și seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

O ușoară notă naturală de ghimbir

PUBLIC ȚINTĂ

Oamenii care doresc să-și sporească în mod natural sistemul imunitar pe termen lung sau sezonier.

Mai ales persoanele care sunt expuse zilnic la condiții meteorologice nefavorabile, precum și copiii și persoanele care sunt în contact constant cu multe persoane.

Aloe Vera Gel за пиене LR имунна система immune-djindjifil med limon vitamin-c

Vezi produlul in magazin

PERFECT PENTRU SITUAȚIA – COVID19

CARACTERISTICI

TRIPLU PLUS:

+ SUSTINE celulele imune pentru a proteja împotriva bacteriilor datorită gelului de Aloe Vera, ghimbir, miere și seleniu.

+ ACTIVEAZA producerea de celule imune noi și le reactivează pe cele existente.3 În special, zincul ajută la divizarea și proliferarea celulelor imune.4.

+ STIMULEAZĂ sistemul imunitar cu vitamina C (care se găsește și în lămâie și ghimbir), astfel încât să poată reacționa mai repede la atacuri.

Această doză zilnică este „imună
puterea ”nu este numai eficientă, ci și delicioasă. Combină claritatea ușoară
de ghimbir cu prospețimea lămâii și dulceața mierii. Calitatea înaltă a produsului este verificată și certificată în mod constant de institute independente precum SGS INSTITUT FRESENIUS și IASC.

ADMISIE RECOMANDATA

Luați 3 x 30 ml zilnic înainte de masă. Pentru copii sub 12 ani: 2 x 20 ml.
Gelul de băut Aloe Vera Immune Plus poate fi luat curat, diluat cu apă, ușor răcit sau la temperatura camerei. Pentru a nu afecta acțiunea ingredientelor, nu trebuie diluat cu apă clocotită.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele nutriționale nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Puteți crește doza la primul simptom al unei răceli, gripă și inflamație …

#NEWS #MyAloe.bg #HEALTH         

Tot despre ghimbir și proprietățile sale vindecătoare: #Ginger este o plantă tropicală, Confucius își subliniază proprietățile vindecătoare, numele său în sanscrită înseamnă „#universal medicine”.

De asemenea, conține numeroși # aminoacizi vitali – # triptofan, leucină, treonină, fenilalanină, metionină și valină.

Este bogat în #iron, sodiu, potasiu și zinc, săruri #magnesiu, # fosfor, #calciu și vitaminele A, C, # B1 și # B2. Bogat în multe vitamine, # minerale și aminoacizi vitali umani pentru un puternic sprijin al sistemului imunitar.

Produsele fitochimice conținute în ghimbir îl fac să fie antioxidantul # 1 în lumea plantelor.

Uleiurile sale esențiale aromatice pot fi ucigașii naturali ai # virusurilor gripei și # răcelilor.

O plantă bogată în #antioxidanți cu acțiune pronunțată #inflamatoare. Un ajutor indispensabil în problemele #digestionării.

Aloe Vera Immune Plus este un suport puternic pentru procesul de #încălzire în timpul răcelilor.

#Afrodisiac natural.

În toate formele (atât proaspete cât și uscate) își păstrează pe deplin calitățile.

Cu ajutorul și combinația de gel de aloe ajunge rapid în locurile potrivite pentru sprijin în organism. Viteza sa crește de zeci de mii de ori. Acțiunea sinergică a ingredientelor din „Immune Plus” o face unică pe piață.

Aloe Immune Plus face parte din soluția de Asistență sezonieră

Suntem convinși că Immune Plus Aloe Vera Gel de băut este perfect pentru sprijin în timpul sezonului de gripă, viruși și răceli. Acesta este motivul pentru care face parte din noua soluție de bază a LR LIFETAKT Suport sezonier.

LR LIFETAKT Suportul de sezon include produse suplimentare pentru forțele de protecție ale orgasmului:

Pulverizare și capsule Cistus Incanus – * Brevet №: DE 10 2010 030 546 A1
Colostru lichid,
PRO 12
Ceaiul Cistus Incanus are grijă de bunăstarea generală.

ALIMENTARE

Creati-va: un mic dejun fierbinte de cereale, coji de nucă de cocos, 1-2 bucăți de fructe, puțină scorțișoară, vanilie sau cuișoare oferă protecție și energie pentru întreaga zi. Sucurile de fructe și legume proaspăt stoarse vă asigură puterea plantelor pentru sistemul imunitar și vă oferă lichide. Peștii cu apă rece, cum ar fi macrou, somon sau hering, furnizează vitamina D valoroasă. Acest lucru este foarte important pentru o apărare imunitară care funcționează bine, mai ales în timpul iernii.

Alimentele interacționează cu sistemul imunitar. Mai presus de toate, plantele și condimentele pot contribui semnificativ la buna funcționare a apărărilor. Condimente precum cimbru, scorțișoară sau cuișoare au acțiune antibacteriană, antivirală și antimicrobiană. Astfel, acestea susțin activitatea apărărilor organismului, care este deosebit de importantă pentru persoanele cu un sistem imunitar slăbit și care suferă de boli recurente.

 • Un mic dejun fierbinte de cereale, coji de nucă de cocos, 1-2 bucăți de fructe, puțină scorțișoară, vanilie sau cuișoare oferă protecție și energie pentru întreaga zi.Doar un kiwi pe zi acoperă peste 50% din nevoile dvs. zilnice de vitamina C. Obțineți o doză suplimentară de sănătate!

  Organismul are nevoie de proteine ​​pentru a produce anticorpi. Supa caldă de pui cu rădăcină întărește și vitalizează.

  Peștii cu apă rece, cum ar fi macrou, somon sau hering, furnizează vitamina D valoroasă. Acest lucru este foarte important pentru o apărare imunitară care funcționează bine, mai ales în timpul iernii.

  Stoarceti o lămâie, adăugați 1-2 lingurițe. miere și apă caldă și ai o băutură pentru imunitate!

 • Sucurile de fructe și legume proaspăt stoarse vă asigură puterea plantelor pentru sistemul imunitar și vă oferă lichide. Bucurați-vă de aceste elixire naturale în mod regulat.

Aloe Vera Gel за пиене LR имунна система immune-djindjifil med limon vitamin-c

VEZI PRODUSUL IN MAGAZIN

RECOMANDARI

Mod de viata

Râsul este medicament. Urmăriți o comedie. Râdeți cu prietenii. Sau doar zâmbește mai des. Va fi bine pentru tine și pentru alții. Du-te la saună. Aceasta antrenează apărările corpului și te relaxează. O baie caldă de picioare înainte de a merge la culcare calmează și stimulează circulația sângelui.

Activitate fizica

Misca-te! O scurtă plimbare vă poate ajuta să vă consolidați apărarea. Când aveți ocazia, folosiți întotdeauna bicicleta pentru a efectua sarcini mici. Mersul sau înotul obișnuit vă mențin în formă.

Ia un aer curat! Mâncarea sănătoasă, activitatea fizică și un stil de viață echilibrat îți ajută sistemul imunitar să fie pregătit pentru orice situație pe tot parcursul anului: în aer liber, în camerele cu aer condiționat și oriunde se adună multe persoane.

Dr. Sven Verhan, expert în nutriție

Un stil de viață echilibrat are, de asemenea, un efect pozitiv asupra sistemului imunitar. Factorii importanți aici sunt reducerea stresului. Dormi suficient de sănătos. Există o serie de măsuri mici care pot fi de ajutor. Iată câteva sfaturi:

 • Respirati! Stati sau culcati-va din când în când timp de 5 minute într-un loc liniștit, concentrează-te doar pe respirația abdominală calmă și alungă toate gândurile. Concentrarea pe respirație te va ajuta să faci acest lucru.
  Datorită respirației profunde, există mai mult oxigen pentru celule, o mai bună alimentare cu sânge către organe, iar producția crescută de anticorpi crește forțele de rezistență și capacitatea de reglare cu fiecare mișcare suplimentară. Chiar și puțină mișcare, apropo, beneficiază și ea. Cu toate acestea, dacă ai deja răceală, renunță la exerciții suplimentare.Nu stați într-o singură poziție mult timp. Ridicați-vă des și faceți câțiva pași. Respirati mai adânc decât de obicei.

Alegeți conținutul sub limita de detecție de <0,1 mg / L
1 Vitamina C, zincul și seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. 2 Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal.

3 Zincul contribuie la un echilibru normal al acidului alcalin-acid.
4 Zincul are o funcție în diviziunea celulară.

Sistemul imunitar, împreună cu sistemul nervos, este cel mai complex mecanism din corpul uman. Îl protejează de influențele externe dăunătoare și fără el nu putem supraviețui.

O varietate de celule sunt conectate între ele, ca uneltele. Cu toate acestea, atunci când nu interacționează atât de lin, sistemul imunitar slăbește, își încetinește reacțiile și corpul este susceptibil la atacuri.

Prevenire utilă:
Pentru a consolida sistemul imunitar pe termen lung și pentru a antrena procesele de apărare imunitară, este important ca organismul să fie furnizat cu vitamine și oligoelemente potrivite.

1 Vitamina C, zincul și seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

2 Zincul are o funcție în diviziunea celulară.

3 Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal.

4 Vitamina C contribuie la funcția normală a sistemului imunitar.

5 Vitamina C crește absorbția fierului și contribuie la metabolismul energetic normal.

6 Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a oaselor, cartilajului și pielii.

7 Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge.

8 Vitamina C crește absorbția fierului.

9 Vitamina C ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

10 Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a cartilajului.

11 Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a oaselor și articulațiilor.

12 Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal și la reducerea oboselii și a epuizării.

* sub limita de detecție de 0,1 ppm (= 0,1 mg / L). Aloina este un derivat al hidroxiantracenei.

myALOE.bg