6 Avantajele ciupercii Reishi

Medicina estică folosește multe plante, plante și ciuperci diferite. Interesant este că ciuperca Reishi este deosebit de populară printre ei. De ce?

Are o varietate de beneficii potențiale pentru sănătate, inclusiv stimularea sistemului imunitar și combaterea cancerului. Acest articol vă va spune ce trebuie să știți despre beneficiile potențiale ale ciupercii Reishi.

Ce este ciuperca Reishi?

Ciuperca Reishi (cunoscută și sub numele de Ganoderma lucidum și lingzhi) este o ciupercă care crește în diverse locuri calde și umede din Asia.

Timp de mulți ani, această ciupercă a fost un element fundamental în medicina estică. A fost utilizat cu succes într-o gamă largă de cazuri.

Timp de mulți ani, această ciupercă a fost un element fundamental în medicina estică. A fost utilizat cu succes într-o gamă largă de cazuri.

În cadrul ciupercii, există mai multe molecule, inclusiv triterpenoidele, polizaharidele și peptidoglicanele, care sunt responsabile pentru efectele sale asupra sănătății.

 

Ciupercile în sine pot fi consumate în stare proaspătă, uneori folosind forme pulbere de ciupercă și extracte care conțin aceste molecule specifice. Capsulele LR Reshi conțin extracte exact din aceste molecule.

 

Aceste forme diferite au fost testate în studii cu celule, animale și oameni.

Iată 6 beneficii dovedite științific ale ciupercii Reishi. Primele trei sunt susținute de dovezi mai puternice, în timp ce sprijinul pentru ceilalți este mai puțin concludent.

1.    Îmbunătățirea sistemului imunitar

Unul dintre cele mai importante efecte ale ciupercii Reishi este că întărește sistemul imunitar.

Studiile arată că Reishi afectează genele din globulele albe din sânge, care sunt o parte critică a sistemului nostru imunitar.

Mai mult, aceste studii au descoperit că unele forme de Reishi pot modifica căile de inflamație în globulele albe. În acest fel corpul nostru devine mult mai sănătos și mai rezistent.

Studiile efectuate la pacienți au arătat că unele dintre moleculele găsite în ciupercă pot crește activitatea celulelor albe din sânge (leucocite), numite celule ucigașe naturale.

Leucocitele combat infecțiile și celulele canceroase din organism. / Acestea sunt informații oficiale și date de încredere de la Institutul Național al Sănătății din Sănătatea PubMed Center /

Un alt studiu a descoperit că Reishi poate crește numărul altor globule albe din sânge (limfocite).

Deși majoritatea beneficiilor sistemului imunitar ale ciupercii Reishi au fost observate la pacienți, unele dovezi sugerează că poate ajuta și persoanele sănătoase.

În diferite studii, ciuperca îmbunătățește funcția limfocitelor, care ajută la combaterea infecțiilor din organism pe care nu le bănuim. De asemenea, ajută foarte mult la sportivii expuși la stres.

Alte studii efectuate la adulți sănătoși au arătat o îmbunătățire uriașă a funcției imune după 4 săptămâni de la administrarea extractului de Reishi. Ceea ce dovedește că, luând ciuperca Reishi în mod regulat timp de 1 lună, nu numai că vă îmbunătățiți instantaneu, dar vă mențineți sistemul imunitar sănătos mult timp.

În general este clar că Reishi afectează globulele albe din sânge și funcția imunitară.

În general este clar că Reishi afectează globulele albe din sânge și funcția imunitară.

mify_box color=”green” icon=”highlight”]РЕЗЮМЕ

Ciuperca Reishi sporește funcția imunitară acționând asupra globulelor albe din sânge, care ajută la combaterea infecțiilor și a celulelor canceroase.[/themify_box]

2.    Proprietățile Reishi în lupta împotriva cancerului

Multe persoane consumă această ciupercă din cauza potențialelor proprietăți anti-cancer.

De fapt, un studiu a mai mult de 4.000 de supraviețuitori ai cancerului de sân a descoperit că aproximativ 59% au consumat ciupercă reishi. (Datele oficiale din întregul studiu pot fi găsite pe site-ul PubMed.gov)

În plus, mai multe studii de laborator au arătat că porumbelul Reishi poate ucide celulele canceroase (Studiul complet poate fi găsit aici: PubMed.gov).

Unele studii au arătat că Reishi poate fi benefic pentru cancerul de prostată din cauza efectului său asupra hormonului testosteron. Moleculele găsite în această ciupercă pot inversa cancerul de prostată (linia de sănătate).

Ciuperca Reishi a fost, de asemenea, studiată pentru rolul său în prevenirea sau combaterea cancerului colorectal.

Unele studii arată că un an de tratament cu Reishi reduce numărul și dimensiunea tumorilor de colon.

Mai mult, un raport detaliat din numeroase studii arată că ciuperca poate avea un efect benefic asupra bolnavilor de cancer (link). Cu toate acestea, cercetătorii spun că Reishi trebuie utilizat în combinație cu tratamente tradiționale și NU înlocuit.

Гъбата Рейши за силна имунна система, борба с рака, стреса, лошия холестерол, стрес, депресия и уммора. myALOE.bg

ciuperca Reishi – LR Reishi 

3. Poate combate oboseala și stresul

Efectele Reishi asupra sistemului imunitar sunt adesea cele mai pronunțate, dar există și alte beneficii pentru ciupercă.

Anumite ingrediente din burete ajută la reducerea oboselii și a stresului, precum și la îmbunătățirea calității vieții. Cercetătorii au descoperit că oboseala a fost redusă drastic și starea de bine a organismului îmbunătățită după 8 săptămâni de la administrarea suplimentelor.

Un alt studiu a descoperit că oboseala a fost redusă și calitatea vieții îmbunătățită după 4 săptămâni de la luarea prafului de reishi într-un grup de 48 de supraviețuitori ai cancerului de sân (link).

Mai mult, persoanele din studiu au prezentat, de asemenea, mai puțină anxietate și stres.

Ceva gen anxietate și stres.

REZUMAT

Проучвания доказват, че гъбата рейши може да намали безпокойството, стреса и депресията, както и да подобри качеството на живот при хората с определени медицински състояния.

4.    Sanatatea inimii

Un studiu de 12 săptămâni efectuat pe 26 de oameni a descoperit că ciuperca reishi ar putea ridica colesterolul HDL „bun” și trigliceridele mai mici.

În plus, analiza a arătat efecte benefice asupra sănătății inimii după studierea a cinci studii diferite care au implicat aproximativ 400 de persoane. Cercetătorii au descoperit că consumul de ciuperci Reishi timp de 16 săptămâni a îmbunătățit colesterolul.

În general, sunt necesare mai multe cercetări cu privire la ciupercile Reishi și sănătatea inimii.

În general, sunt necesare mai multe cercetări cu privire la ciupercile Reishi și sănătatea inimii.

5. Controlul glicemiei

Mai multe studii au arătat că moleculele găsite în ciuperca Reishi pot scădea glicemia.

Rezultatele amestecate sunt observate pentru glicemia postprandială. În unele cazuri, ciuperca reishi scade glicemia. Din nou, este nevoie de mai multe cercetări aici.

6. Starea de antioxidanți și purificarea de toxine cu ciuperca Reishi

Antioxidantii sunt molecule care pot ajuta la prevenirea deteriorarii celulelor tale. Toxinele sunt responsabile de deteriorarea unui număr mare de celule sănătoase din tot corpul.

Datorită acestei funcții importante, există un interes semnificativ pentru alimente și suplimente care pot crește statutul de antioxidanți în organism. Mulți susțin că ciuperca reishi este eficientă în acest scop.

Cu toate acestea, mai multe studii au descoperit o modificare a nivelului a două enzime antioxidante importante în sânge după consumarea ciupercii timp de 4 până la 12 săptămâni.

REZUMAT

Studiile arată că ciuperca reishi poate crește antioxidanții necesari pentru organism.

LR_Reishi_Plus Рейши-Капсули-имуностимуланти-imunostimulanti-bio-eco-my-aloe-bg-vera-online-magazin-imunna-sistema

Esență premium pentru ciuperci Reishi – LIVRARE GRATUITĂ

 • Contribuie la metabolismul energetic normal1
  Reduce oboseala și epuizarea2
  O parte din tradițiile Orientului îndepărtat de milenii
  Cu extract de Reishi și pulbere
  Produs potrivit pentru vegans
  Cu vitamina C.
  Fără lactoză
  Conținut: 30 capsule

VEZI PRODUSUL

myALOE.ro – Online magazin