De ce este important să luați multivitamine în fiecare zi?

O experiență excelentă este luarea de vitamine 100% naturale. Ca să arate gemul bunicii de care unii dintre noi își amintesc. Chiar minunat! Cunoașteți diferența dintre vitaminele sintetice și cele naturale?

În primul rând, aveți grijă când luați pastile sintetice, jeleuri și orice alte forme de farmacie.De ce  ?

Natura a arătat o regulă și acela este că atunci când luăm vitamine naturale din natură absorbim până la 80% din restul pe care îl respingem. Cu vitaminele sintetice, statisticile sunt opuse: absorbim până la 20% și respingem la fel de mult 80% din ele.

De fapt, știați că statisticile Germaniei de 55 de ani arată o schimbare serioasă a conținutului de fructe și legume astăzi?

Vita Active Червени Плодове - Натурални Продукти от myaloe.bg онлайн магазин

Multivitamine naturale

Doar pentru informații (%) din ultimii 50 de ani. Ie Ce au acceptat părinții noștri și ce facem noi astăzi și copiii noștri:

Avocado conține astăzi cu -62% mai puțin sodiu
Zmeura astăzi are – 39% calciu
Rhubarb astăzi – 32% potasiu
Fasole verde – 100% sodiu
Morcovi -75% Magneziu
Spanac – 60% fier
Cartofi -47% Fosfor
Statistici suficiente, celălalt pentru următorul articol 🙂

Aportul prelungit de vitamine sintetice este periculos și trebuie scris pe fiecare pachet. Pentru că la un moment dat corpul nostru începe să atace și să nu citească corect vitamina sintetică. Vă rugăm să nu vă încărcați corpurile cu o utilizare îndelungată a sintezelor! Puteți mânca un măr în fiecare zi pentru tot restul vieții, iar corpul dvs. nu va fi niciodată împovărat de ingredientele sale naturale.

Dar există vitamine naturale din fructe și legume adevărate cultivate într-un mod special? Răspunsul este DA, există astfel de multivitamine naturale și se numesc VITA ACTIVE.

Vita Active Червени плодове-myaloe.bg-lr-лр

VITA ACTIVE se păstrează la frigider, deoarece este compus din fructe și legume 100% naturale, în total 21 de tipuri. Concentrat care furnizează organismului doza zilnică (NRV) de nutrienți + acid folic și biotină.
Luați o linguriță zilnic pentru copii sau adulti. Puteți adăuga-l în lapte, mușli sau deasupra tortului.
Poate fi consumat și pentru desert. Multivitaminele Vita Active nu conțin coloranți și conservanți. Extrem de potrivită pentru copii. Foarte rar posibilitatea de a manca asemenea vitamine mai gustoase 🙂

Разгледай VITA ACTIVE в магазина

Aceste vitamine au o clasă înaltă și o origine garantată, care va:
Îți îmbunătățesc și îți întăresc sistemul imunitar
Îmbunătățirea metabolismului energetic
Îmbunătățirea funcției sistemului nervos cu tiamina si etc.

My Aloe meu va recomandă să luați multivitamine mult timp dimineața cu clătite de dimineață, și de ce nu cu înghețată! Nu le oferiti copiilor mici seara înainte de culcare, pentru că vor câștiga forță și se vor energiza.Vă recomandăm să aveți un elixir multivitaminic Vita Active acasă.

Avem sute de clienți mulțumiți, care se bucură de un ton mai ridicat și o sănătate bună. Mulți părinți ne mulțumesc pentru multivitaminele VITA ACTIVE făcute în Germania./.

Dragi prieteni, în această primăvară, ne vom aminti cu toții de ea. Este clar că toți avem motive de îngrijorare. Dar cel mai important este să păstrăm depozitele din corpul nostru pline de substanțe corecte, nu numai produsele cumpărate în agitația supermarketului, deoarece:

 • Imobilizare
  Lipsa soarelui
  Modificările de primăvară în presiunea atmosferică
  alergii
  Supraponderal
  Acumularea de toxine

MyAloe va sfatuieste:

 • Miscati-vă, faceți gimnastică și lăsați-o să devină cultura dvs. matinală
  Obțineți un somn bun, dacă aveți dificultăți să luați Night Master și în trei zile veți fi mai fericit decât vă așteptați
  Mănâncă mai putin din ce în ce mai des
  Curățați-vă corpul dacă doriți să nu mâncați toată ziua.
  Bea multa apa
  Încarcă-te cu vitamine și minerale, deoarece corpul tău este unul pe viață

Dacă v-a plăcut acest articol, nu uitați să accesați un Like și să-l împărtășiți prietenilor! Mulțumesc 🙂

Astfel vom putea continua să scriem articole mai utile pentru dumneavoastră.

Аutor: myALOE.ro