Trusa de prim ajutor Aloe Vera – LR SOS Aloe vera BOX

Protecție optimă și îngrijire eficientă cu set de prim ajutor de Aloe Vera
Aloe Vera Box pentru îngrijire specială este kitul SOS ideal pentru ajutor de zi cu zi. Cei trei specialiști ai LR Aloe Via oferă o protecție fiabilă și îngrijire maximă și stimulează regenerarea naturală a pielii. Ele sunt perfect combinate între ele și își dezvoltă efectul complet în aplicarea combinată.
Special Care – Grija speciala

  • Conținut ridicat de Aloe Vera pentru terapie intensivă și regenerare
    Îmbogățit cu bioextracte hrănitoare – special adaptate nevoilor respective
    Îngrijire extrem de blândă, cu toleranță bună și fără adaos de parabeni și fără uleiuri minerale adăugate
    LR ALOE VIA înseamnă calitate „Made in Germany”. Aceasta este promisiunea noastră, pe care o puteți conta de 100% siguranta.

1.Pentru calmare și răcire rapidă

LR-Aloe-Vera-Бързо-действащ спрей-за-спешна помощ-myALOE.bg

Spray de urgență cu acțiune rapidă ALOE VERA

Spray-ul de urgență cu acțiune rapidă Aloe Vera este o îngrijire completă pentru întregul corp și pregătește pielea în mod optim pentru următoarele produse.

83% Aloe Vera Gel hidratează intens pielea uscată, iritată. Iar combinația eficientă de 12 esențe pe bază de plante răcește și calmează.


100% fără paraben și fără ulei mineral.

CARACTERISTICI

Pulverizați Quick Aloe Vera spray de urgență de la o distanță de aproximativ 30 cm pe zonele afectate ale pielii.

SFATURI
  • Primul ajutor pentru pielea mâinilor extrem de epuizate: Înmuiați-vă mâinile timp de aproximativ 10 minute în spray-ul de urgență cu acțiune rapidă cu Aloe Vera și apoi lăsați-l să se usuce pe ele.
    Pentru ochi și pleoape umflate: pulverizați o cârpă rece cu spray și așezați-o pe zonele cu probleme.Pentru scalpul iritat și uscat: Aplicați o cantitate generoasă de spray pe scalpul curat și masați ușor, nu clătiți.

2. Pentru o mai bună regenerare

Aloe Vera Хидратиращ гел-концентрат за много суха кожа, при порязване и рани myALOE.bg

Concentrat de gel hidratant Aloe Vera

După utilizarea spray-ului de urgență cu acțiune rapidă cu Aloe Vera, Concentratul de gel hidratant de Aloe Vera stimulează regenerarea pielii. 90% gel de Aloe Vera asigură o hidratare intensă. Astfel, echilibrul natural al pielii epuizate este restabilit optim.


100% fără parabeni și fără uleiuri minerale.

MOD DE APLICARE

Aplicati spray Aloe Vera cu acțiune rapidă Spray pe zonele afectate ale pielii. Apoi aplicați Concentratul de gel hidratant de Aloe Vera.

SFATURI

Concentratul de gel hidratant Aloe Vera este potrivit în special pentru pielea cu imperfecțiuni, precum și pentru pielea iritată de soare, deoarece are un efect de echilibrare, răcire și asigură hidratare.

ИЗСЛЕДВАНЕ

Conform participanților la studiu:

70% confirmă că simt pielea lor mult mai plăcută după aplicarea produsului

67% confirmă că concentratul ușurează senzația de piele uscată

63% confirmă că pielea lor se simte imediat hrănită și hidratată intens

Concentratul de gel hidratant Aloe Vera a fost testat de un studiu realizat de Dermatest GmbH.

3.Pentru hidratare și moliciuneAloe Vera Защитаващ крем с прополис myALOE.bg Алое Вера Онлайн Магазин

Crema protectoare de Aloe Vera cu propolis

După ce ati  aplicat pe cele doua protectoare pentru îngrijire specială, Crema de protecție cu Propolis Aloe Vera oferă pielii grăsimi naturale bogate și o face moale și suplă. Datorită gelului de Aloe Vera de 79%, hidrobalanța este echilibrată, iar pielea este perfect protejată de pierderea de umiditate.

DESCRIERE

În primul rând, aplicați spray-ul de urgență cu acțiune rapidă de Aloe Vera și concentrat de gel hidratant de Aloe Vera. Apoi masati ușor Crema de protecție cu propolis pe zonele epuizate ale pielii.

SFATURI
Crema de protecție cu propolis Aloe Vera este potrivită în special pentru zonele sensibile și uscate, cum ar fi coatele, genunchii și picioarele.
CONCLUZIE

LR ALOE VIA Special Care reglează iritarea pielii iritate, epuizate și a pielii. Produsele LR ALOE VIA creează un film protector pe pielea stresată, răcește, calmează și stimulează regenerarea. Acțiunea lor este susținută de complexe active speciale și esențe de plante benefice.

Aloe Vera Box за специална грижа - LR Аптечка Алое Вера

Виж Продукта в Магазина

Pentru un sentiment de piele sănătoasă de la LR

Aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de o consultație? Contactați asociatul nostru prin intermediul formularului de contact cu myALOE.bg.

Trusa de prim ajutor Aloe Vera – myALOE.bg